Workshop Yoga Veiligheidsregio Drenthe

In de workshop van 1 februari wil ik jullie graag kennis laten maken met de traditionele “Westerse’ variant van yoga de Hatha yoga.

We hebben voor volgende week donderdag nog een paar plaatsen beschikbaar. Dus mocht je nog twijfelen geef je dan op voor deze workshop. Yoga is absoluut niet prestatiegericht en toegankelijk voor iedereen. Je hoeft ook geen ervaring te hebben met yoga om mee te kunnen doen.

Hatha yoga is een afwisseling van inspanning en ontspanning om lichaam en geest in balans te brengen. De les bestaat uit oefeningen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama), die met aandacht en geduld worden uitgevoerd. Er zijn ook krachtige en dynamische oefeningen. De les wordt afgerond met een totale diepe ontspanning. Hatha yoga vermindert stress en heeft een zeer gunstig effect op het zenuwstelsel, gewrichten, klieren en organen. Over het algemeen treedt er een versoepeling op in het lichaam en wordt de ademcapaciteit verbeterd. Het brengt de geest tot rust en zorgt voor nieuwe energie.

Locatie:
Molenstraat 126
9402 JS Assen
Parkeren bij de molen is gratis
1e les 9:00-10:00uur
2e les 10:30-11:30uur
Opgave via p&o@vrd.nl

Verdere informatie:
Makkelijke (sportieve) kleding
Matten zijn aanwezig

Contact